VENTO AIR-tuotteet

VENTO® AIR-perhe on tehty auttamaan tapahtuman järjestäjiä, viemään tilaisuus uudelle tasolle. Tilaisuuden järjestämisen voi tehdä jopa ilman sähköä kaikilla Vento-tuotteilla. Tuotteiden pinnat voi vaihtaa helposti uusiin. Tapahtuman aikana näkyvyys hoidetaan ekologisesti ilman sähköä!


Oletko järjestämässä kilpailuja, raveja, esterataa, maratonia, festareita, messuja tai kokouksia? Et voi tehdä sitä ilman porttia! Olet varmasti nähnyt monia tapahtumia joissa urheilija saapuu maaliin tai massatapahtuma starttaa. Konserttien ja festarien porttina Vento Air toimii vaihdettavilla logoilla.

Koko S 4,40x3 m

Koko M 6,20x3,60 m

Koko L 7,90x4,50 m

Portin saa yksivärisenä ilman painatusta tai painatuksella! HUOM! Vaihdettava painopinta jolloin voit käyttää eri logoja eri tapahtumassa.

VENTO®-portti ei tarvitse sähköä kuin pystytys vaiheessa! Myös veteen sopiva malli!

VENTO®-perheen mainos sohva on enemmän kuin vain mukava istuin yhdelle tai kahdelle! Se on myös tila, joka lisää merkittävästi osastosi viihtyisyyttä. Voit viedä VENTO®-sohvan minne vain kesällä ja talvella. Sopii helposti tavaratilaan. Tapahtumaan uusi tapa istua!

Sofa korkeus 80 cm, leveys 170 cm, syvyys 110 cm, paino 4,00 kg, pumppu 1 kg

Tuoli korkeus 85 cm, leveys 104 cm, syvyys 120 cm, paino 2,80 kg, pumppu 1 kg

VENTO®-pylväs ei vaadi jatkuvaa pääsyä sähköön, joten sen käyttö on helppoa missä vain! Pylväs on valmistettu erittäin kestävästä, palonkestävästä materiaalista (500 g/m2). Kiinteä stabiloiva pohja komposiitista ja vaihdettava 220 g/m2 grafiikka sublimaatiotulostuksella. Käsipumppu on sisäänrakennettu (integroitu). Kuljetuslaukku ja asennusvälineet: ankkurit, köydet (7 eri väriä), vasara, käyttöohje.

Koot 2m, 2,5m, 3m, 3,5m ja 4m

Tiskin ja tapahtumapöydän rakentaminen perustuu innovatiiviseen ratkaisuun (moduulit täytetty ilmalla). Jokainen pöytä on varustettu vaihdettavalla kankaalla, jossa on grafiikka ja peittää myös tiskin pinnan. Päällinen voidaan helposti vaihtaa kampanjaan tai tapahtumaan(vetoketjulla). Polyesterikangas 500 g / m2, tiski ja alusta on komposiittilevyä.

100% painettu vaihdettava kangas 220 g / m2), käsipumppu ja kuljetuslaukku.

Lisävarusteet: sähköpumppu

VENTO AIR TELTTA 4x4m tarvitsee vain 5 minuuttia pystytykseen. Aerodynaaminen muoto, kevyt ja toimiva teltta jatkuvalla paineella ilman sähköä! Suosittelemme telttaa paikkoihin, joissa jatkuva sähkö on mahdotonta. VENTO®tent 4x4 tarjoaa yli 40m2 mainospintaa ja 15 m2 käytettävää pinta-alaa! Teltta koostuu neljästä erillisestä ilmalla täytetystä moduulista ja katosta. Katto voidaan tehdä värillisestä kankaasta tai tulostaa miten haluat.

Koot 3x3m, 4x4m, 5x5m ja 6x6m

HUOM! Jopa ilman sähköä. Pystytys käsipumpulla 10min ja sähköpumpulla 5min.

4x4m teltta korkeus 2,90m, oviaukko 3,7x2,2m. Teltan paino seinien kanssa 22kg

VENTO® SIX sopii täydellisesti chillout-alueelle, mainostamiseen, suurille urheilutapahtumille tai yritysalueelle. VENTO® SIX ei vaadi jatkuvaa puhaltimien käyttöä.

Se on eleganssia, turvallisuutta ja mukavuutta jokaisessa tapahtumassa.

VENTO® SIX koko on 4x7m ja korkeus 2,6m. Sisääntulo 2,75x2m, paino vain 21 kg ilman ovia ja ovien kanssa 27 kg.

Pystytysaika käsipumpulla 15 min ja sähköpumpulla 8 min.

Jalkapallokenttä

Koko 21,35 x 11,35m

Ilmatäytteinen kiinteillä maaleilla ilman verkkoja