BeachFlag

BeachFlag käy joka paikkaan!

Talven tapahtumiin

BeachFlag-liput

Kansituolit

Teltat

Lähtönumerot

BeachFlag

beachflag_valikoima.jpg


Maailmalla hypen saavuttanut BeachFlag on markkinoijan varma sijoitus, joka kiinnittää taatusti huomion. BeachFlag toimii kampanjassa rannalla, messuilla, urheilutapahtumissa, myymälätilassa tai torilla.

Älä tyydy jäljitelmiin, valitse aito BeachFlag! Jo vuodesta 2001 alkaen!

  • Pitkäikäiset ja pesunkestävät materiaalit
  • Korkealuokkaiset ja kirkkaat värit
  • Joustava ja ammattitaitoinen suunnittelupalvelu
  • Helposti käsiteltävä ja toimii myös vaikeissa olosuhteissa

Valitse pisaranmallinen Fixed tai klassinen suorakaiteenmuotoinen Classic-malli.

Beachflag Classic 500

Täydellinen vaikutus erityisesti ulkotapahtumissa, voidaan kiinnittää lumeen, hiekkaan tai nurmeen. Sisäkäytössä 5m BeachFlag varustetaan ristikkojalalla, ulkona siihen lisätään lisäpaino.

Beachflag Fixed 400
Kätevä ja perinteinen pisara-malli. Voidaan kiinnittää hiekkaan tai nurmeen. Valitse sisäkäyttöön ristikkojalka, ulkokäyttöön lisäpaino.
Beachflag Fixed 300
Uusi kätevä pisara-malli. Voidaan kiinnittää hiekkaan, lumeen tai nurmeen. Valitse sisäkäyttöön ristikkojalka tai metallijalka, ulkokäyttöön lisäpaino.
Beachflag Classic ja Fixed 220
Erityisesti sisäkäyttöä varten kehitetty, saatavana myös outdoor-versiona. Toimitetaan metallijalalla varustettuna. Kysy lisää ulkovarustuksesta.

MiniFlag 50

Ammattimainen ja trendikäs katseenkiinnittäjä pöydälle, messuille tai tiskille yritystiloihin. Koko vain 50cm.

BeachFlag erikoiskoot
S, M, L ja XL. Eri muotoiset ratkaisut jotka toimitetaan eri jaloilla varustettuna; piikillä, kairattavalla jalalla, painojalalla 15-20kg, vedellä täytettävällä tai auton renkaan alle laitettavalla jalalla.

Haluamallanne painatuksella varustetun lipun voi tilata yksittäin pakattuna tai 5-10 lipun kasseissa. Settiin kuuluvat lipun lisäksi 2-5 metrin korkeuteen ulottuva varsi, maajalka sekä tuuliominaisuutta parantava rotaattori. Teleskooppivartensa ansiosta BeachFlag on nopeasti asennettava ja vie ainoastaan 90 cm tilan kantokassissaan.Tutustu tästä täydelliseen valikoimaan

Pyydä tarjous