Pop Up

Kokoa elämyksellinen kohtaaminen kahvila- ja ravintolavarjojen lomaan, tai kutsu asiakas rentoutumaan aurinkotuoleille aurinkovarjojen alle.

Jalkauta promootiosi kaupungin halki Beachstreamereillä, PopMan-lipuilla, tai Rocket Pack-repuilla.

Tapahtuman rajaamiseksi saat meiltä myös Roll Upit, banderollit, A-framet, Cafe Barrier ja monet muut yksilöllisesti suunnitellut ratkaisut.

Uutuudet!

VENTO AIR-tuotteet

VENTO® AIR-perhe on tehty auttamaan tapahtuman järjestäjiä, viemään tilaisuus uudelle tasolle. Tilaisuuden järjestämisen voi tehdä jopa ilman sähköä kaikilla Vento-tuotteilla. Tuotteiden pinnat voi vaihtaa helposti uusiin. Tapahtuman aikana näkyvyys hoidetaan ekologisesti ilman sähköä!

Seg 3x3 Pop Up

Seg Pop Up on 3x3, 4x3 tai 4x4 kehikolla varustettu messuseinä joka voi olla myös 2-puoleinen. Nyt myös sisäänrakennetuilla led-valoilla. Uutena SEG 3x3 Moduuli jolla voit tehdä erilaisia messurakenteita oman tarpeen mukaan L- tai U-mallisena

Seg Pop Up esite ja hinnasto!

Pyydä oma tarjous tästä!

LED Seg Pop Up

Café Barrier


Rajaa kahvila/ravintola-alue omilla logoilla, tyylikkäillä Cafe Barrier aidoilla. Pituudet 150cm tai 250cm.

BeachStreamer 10m

Outdoor H-FIX system

Kun tarvitset viedä viestin ulos kentälle, hiekalle, nurmelle tai lumelle. H-Fix on oikea väline. Painopinta max. 300x100cm. Outdoor-setti sisältää kairattavat maajalat 2 kpl, 2 kpl varsi (alumiini), piikit ja köydet ja kantokassin. Myös ilman painatusta omille mainoksille.

h-fix_9n.jpg